Ijsbad

Ijsbad coaching

Waarom zou je in godsnaam in een ijsbad willen stappen? Dat is wat veel mensen zich afvragen. Als ik uit eigen ervaring spreek, dan is het ijsbad voor mij een heel krachtig hulpmiddel geweest bij mijn herstel. Ik kwam er precies op het goede moment mee in aanraking.

Wat het mij vooral heeft gebracht is het besef dat ik zo ontzettend veel sterker ben dan ik altijd dacht. De kou heeft me geleerd om door weerstanden heen te breken en rustig te blijven in stressvolle situaties. Ook geeft een ijsbad mij ontzettend veel energie en het gevoel dat ik leef. En de rust die je ervaart op het moment dat het je lukt om de controle over je adem te kunnen krijgen in het ijs is echt magisch. Dat is wat een ijsbad je dus allemaal kan brengen!

Kom je bij mij voor deze ervaring? Dan begeleid ik je eerst met de Wim Hof ademmethode. Met deze methode bereid je je lichaam alvast helemaal voor op de uitdaging van later. Deze ademmethode heeft ook nog eens ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Het geeft je meer energie en werkt laaggradige ontstekingen tegen. Je kunt deze methode ook geheel zelfstandig uitvoeren nadat je hem eenmaal hebt aangeleerd. Je kunt daarna dus zelf aan de gang met het verbeteren van jouw gezondheid!

Doordat er minimaal 2 en maximaal 3 personen tegelijk deelnemen heb ik alle aandacht voor jouw persoonlijke proces.

Een sessie duurt ongeveer twee uur en kost €90,- per persoon als je met twee personen komt en €75,- per persoon als je met drie personen komt.