Ademcirkels & Retreats

Groepswerk heeft echt een beetje mijn hart gestolen. Het is elke keer opnieuw weer magisch wat er mag ontstaan als je in een groep gelijkgestemde mensen de reis naar binnen gaat maken door middel van een ademcirkel of tijdens een retreat. In een korte tijd bouw je een enorme connectie met elkaar op. Je voelt je verbonden met anderen, omdat je leert dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt in het leven. De energie van de groep helpt ook enorm om nog dieper in het proces mee te gaan.

Balance Yourself- One day Retreat

Op de agenda met nog beschikbare plekken staat de Balance Yourself One Day Retreat op de Ruigeweg in Schagerbrug 5 februari 2023. Dit doe ik in samenwerking met Jeroen Rodenburg (Wim Hof Instructeur). We combineren deze dag de Body Remembers Trauma Therapie met de Wim Hof Workshop (Adem & Ijs). De dag duurt van 10.00u tot een uur of 16.00u (uitlopen doen we wel altijd). Kosten voor deelname: 133 euro. Lunch inbegrepen. Zie hieronder een sfeerimpressie van de vorige editie.

Fotocredits: Marjon Hoogervorst

Trauma Release Breathwork

Ben jij klaar om zowel fysieke als mentale klachten als gevolg van spanning/trauma los te laten en terug te gaan naar jouw originele staat van zijn? In samenwerking met een andere somatic release breathwork facilitator organiseer ik een dag waarbij BRTT gecombineerd wordt met een diepe verbonden ademsessie. Kom jij de kracht van de groep ervaren tijdens deze diepe innerlijke reis? Naast het lichaamswerk en ademwerk is er een geleide meditatie, een sharing aan het begin en eind van de dag en een hapje en drankje. Voldoende tijd dus ook om echt met elkaar te verbinden. Deze dag wordt gehouden in studio Davasco – Vasco Da Gamastraat 10, 1057 VK Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Investering 75 euro. 

Wil je op de hoogte blijven van de groepssessies die gepland zijn? Volg dan Your Inner Sparkle op Instagram.

Your Inner Sparkle op Instagram